Assaig-08-03-20

  • 12/03/2020

Darrer assaig de la XII ena edició de l’Orquestrada, abans del concert. Esperem poder-nos retrobar aviat al concert que es farà en una data pròxima, a l’espera dels esdeveniments […]

Assaig 16/02/20

  • 19/02/2020

Nou assaig dels nois i noies participants a la XII Orquestrada de les Comarques de Girona. Aquesta vegada van treballar conjuntament per cordes, abans no ho puguin fer tots […]

Presentació

Les Orquestrades de l’Organisme Autònom del Conservatori van néixer l’any 2009 amb la voluntat d’oferir una experiència musical de primer ordre als alumnes de nivell elemental i dels primers cursos de grau professional de les comarques gironines.
La nostra vocació és la de donar suport a la tasca dels professors d’intrument i a la de les escoles de música, amb una activitat oberta i participativa, on els alumnes més joves puguin compartir vivències i motivacions per a l’estudi del seu instrument.
Convidem a totes les escoles de música de les comarques de Girona a participar-hi per arribar al màxim nombre de municipis de la provincia i que aquesta activitat sigui d’utilitat per al major nombre de joves intèrprets possible.
L’Orquestrada 2018 tindrà lloc el 18 de març a la Sala Simfònica de l’Auditori de Girona.