El lloc web i el domini 24ixs.net corresponen a 24imatgessegon SL (en endavant 24 imatges per segon), amb CIF B17536913, domiciliada al carrer Narcís Monturiol 16, Celrà (CP 17460), tel. +34 972 49 31 92 i correu electrònic correu@24ixs.net. Figura inscrita en el Registre Mercantil de Girona tom 1149, llibre 0, secció 8, foli 214, full GE 20403.

PROPIETAT INTEL•LECTUAL
Sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys, existeixen drets de propietat intel•lectual que corresponen a 24 imatges per segon, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. 24 imatges per segon presenta aquests continguts amb finalitats d’informació dels seus serveis i en base a la llicència Creative Commons Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya]. De forma general i excepte que s’indiqui expressament el contrari, sou lliure de copiar, distribuir i comunicar públicament aquests continguts d’acord amb les condicions que s’estableixen a la llicència i que podeu consultar en aquest enllaç.

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals obtingudes per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina s’utilitzaran únicament per respondre les sol•licituds d’informació o per difondre els vostres comentaris. Únicament es guardaran en un fitxer en el cas que s’establís una relació comercial o de serveis entre 24 imatges per segon i la persona interessada, i sempre amb el seu coneixement previ.

Les dades recollides per aquest mitjà no es cedeixen a altres empreses o persones ni es destinen a altres finalitats que les expressades.

Aquest lloc web no utilitza cookies que permetin identificar els usuaris.