Dijous 20 i divendres 21 d’octubre els alumnes de 6è han interpretat el seu darrer teatre a l’escola de l’Aulet. També ha sigut la darrera representació dirigida per l’Antònia Paradell, que ha comptat amb l’assessorament d’en David Estany, l’especialista de teatre. En podeu veure un tràiler en aquesta entrada.

El teatre és una de les activitats més representatives que es duen a terme a l’Aulet, implantat fa ja més de 30 anys(!). És una tasca transversal que implica a bona part de l’equip docent de cada curs. En aquesta darrera obra dels alumnes del 6è, Desaparicions al Museu, hi han participat l’Anna Figueras, que ha donat suport musical en la interpretació de les cançons; la Roser Romero, que ha proposat i dirigit les coreografies; la Mercè Cano, amb les versions en anglès; la Dolors Picazo, que ha orientat en el disseny del decorat i l’escenografia, etc.

Unes representacions que han sigut un èxit tant d’interpretació com d’aprenentatge, de cohesió del grup, i especialment motivador per tots els que hi han participat. I això ens ho han sabut transmetre molt bé. Felicitats, i a seguir amb els èxits del teatre!