Des del Museu de l’Empordà es celebra el dia de la Música amb un acte paral·lel a l’exposició “Ramon Pichot en el record”.

Ramon Pichot i Soler (1924-1996) va néixer en el si d’una família de llarga tradició artística. Fill de Ricard Pichot, violoncel·lista, i nebot de pintors i músics, des de sempre va mostrar disposició i aptituds envers l’art.

Amb motiu de la celebració del DIA DE LA MÚSICA, i en el marc de l’exposició RAMON PICHOT EN EL RECORD, el Museu de l’Empordà presenta el CONCERT de VIOLONCEL interpretat per LLUÏSA PAREDES, primer violoncel de la Jove Orquestra de Figueres. L’acte ha tingut lloc el DIUMENGE 19 de JUNY, a les 12 i a comptat amb la presència d’Alfons Martínez, regidor de cultura de l’ajuntament Figueres i l’Anna M. Sagi, vídua de l’artista, i Sara Pichot filla del pintor.

Us oferim un resum de l’acte en vídeo, on sentim el fragment inicial del Preludi de la suite núm. i de JS Bach, i els fragments finals del tercer moviment de la Suite núm. 3 del compositor brasiler Aleh Ferreira.