Project Description

Hem tingut la satisfacció de poder enregistrar i fotografiar uns músics excel·lents, amb una projecció indiscutible: Libere Ensembre. Tres instruments peculiars units per mitjà de tres intèrprets excepcionals. Ells composen les seves pròpies obres, que no deixen ningú indiferent.

Creació, sonoritat i tradició són els elements que representen els valors musicals d’aquesta nova formació. “Libere ensemble” és un grup de cambra que interpreta música pròpia i original per una formació única: el violoncel, el saxòfon alt o soprano i la guitarra o mandolina, es combinen per donar forma a noves composicions i arranjaments d’inspiració popular, amb harmonies i melodies que veuen de la tradició clàssica i contemporànea, per assolir un llenguatge propi d’expressió amb un remarcat caràcter cambrístic.

“Libere ensemble” està format pel violoncel·lista de Ceret, François Ragot, el saxofonista figuerenc David Salleras i el guitarrista de Barcelona, Oriol Gonzàlez: tres músics actius i d’àmplia experiència en la música clàssica, en la música popular i en la composició, que es reuneixen en aquesta aventura per compartir la seva música amb llibertat.