Una mirada personal

24 imatges x segon neix de la vocació de cercar noves formes d’expressió dins del llenguatge audiovisual. Des de 1990 ens mou aquesta inquietud, i el nostre aprenentatge dins dels diferents formats cinematogràfics i digitals, ens ha obert un gran ventall de possibilitats d’experimentació per a poder evolucionar marcant un estil propi. En aquesta era de la tecnologia i la comunicació, les possibilitats tècniques que tenim al nostre abast són molt àmplies, però amb un principi que nosaltres no podem obviar en el nostre treball: totes aquestes eines estan al servei de les idees.

Natura, cultura i educació

Sempre hem volgut que les nostres realitzacions aportessin valor a la societat, amb la intenció d’establir una comunicació de qualitat, amb el màxim respecte a l’usuari dels nostres treballs. Per això la difusió de continguts amb temàtica cultural, artística, social, en l’àmbit de l’educació i del medi ambient, ha estat sempre una tasca prioritària i que defineix la nostra manera de fer.

+ de 25 anys treballant la imatge des de diferents disciplines

La nostra obsessió, l’expressió a través de les imatges. Aturar la mirada. Fraccionar el moviment per reconstruir-lo. Imaginar i crear noves realitats.

Quim Paredes i Baulida, responsable creatiu