Aquest vídeo segueix la protesta pels carrers de Barcelona al llarg de Via Laietana -que estava completament bloquejada per furgons i mossos. Per Via Laietana anaven passant motos i vehicles oficials a tota velocitat. A prop de correus, vam captar diverses anades i vingudes de furgons i la detenció d’un jove.

Tornant a pujar cap Urquinaona, vam arribar al carrer Trafalgar, on hi va haver una concentració important. Per les imatges es percep l’intenció festiva de l’acció, la transversalitat i contundència de la cassolada, mesurant amb un mòbil els decibels com a mostra de la protesta. Allà la calma va deixar pas a moments de tensió, durant els quals es va estar a punt de trencar el cordó policial. En pocs minuts la policia va voltar la zona i va tenir lloc la càrrega final.

Per megafonia la policia advertia d’una nova càrrega, i la gent es va seure a terra per impossibilitar-la i evitar més contacte amb els mossos. Una vegada assabentats que el monarca havia marxat, la concentració es va anar desfent. Vam comptar amb la companyia a primera línia de l’Antoni Baños.